پرش به محتوا
خانه » مقالات » عفونت مالاریا و خطر سقط جنین

عفونت مالاریا و خطر سقط جنین

مالاریا یک عفونت انگلی است که از طریق نیش پشه منتقل می شود. این بیماری در بسیاری از نقاط جهان به ویژه در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری شایع است. در حالی که مالاریا می تواند به طور موثر درمان شود، می تواند به ویژه برای زنان باردار خطرناک باشد، زیرا می تواند منجر به سقط جنین یا سایر عوارض شود.

 

مالاریا چگونه باعث سقط جنین می شود؟

مالاریا می تواند با تداخل در خون رسانی به جفت، که مواد مغذی و اکسیژن را برای جنین در حال رشد فراهم می کند، باعث سقط جنین شود. اگر جریان خون به جفت مختل شود، جنین ممکن است مواد مغذی و اکسیژن کافی دریافت نکند که می تواند منجر به سقط جنین شود. مالاریا همچنین می تواند باعث زایمان زودرس یا وزن کم هنگام تولد شود که می تواند خطر عوارض را هم برای مادر و هم برای نوزاد افزایش دهد.

مقاله درباره قرص سقط: قرص سقط جنین

عفونت مالاریا و سقط جنین

چگونه می توان از مالاریا در دوران بارداری پیشگیری کرد؟

پیشگیری از مالاریا در دوران بارداری برای کاهش خطر سقط جنین و سایر عوارض ضروری است. در اینجا اقداماتی وجود دارد که زنان باردار می توانند برای جلوگیری از مالاریا انجام دهند:

  • از مواد دافع حشرات استفاده کنید: زنان باردار برای جلوگیری از نیش پشه باید از مواد دافع حشرات استفاده کنند. استفاده از دافع حشرات حاوی DEET در دوران بارداری در صورتی که طبق دستورالعمل روی برچسب استفاده شود بی خطر است.
  • لباس های محافظ بپوشید: زنان باردار باید پیراهن و شلوار آستین بلند بپوشند تا پوست در معرض آن را بپوشانند و خطر نیش پشه را کاهش دهند.
  • زیر پشه بند بخوابید: زنان باردار باید زیر پشه بند بخوابند تا هنگام خواب از نیش پشه جلوگیری کنند.
  • مصرف داروی ضد مالاریا: زنان بارداری که در مناطقی با شیوع بالای مالاریا زندگی می‌کنند یا به آن‌ها سفر می‌کنند باید برای جلوگیری از عفونت از داروهای ضد مالاریا استفاده کنند. با این حال، مهم است در مورد مصرف داروی مالاریا با پزشک صحبت کنید.

بیشتر بخوانید: آیا روزه گرفتن در بارداری خطرناک است؟

مالاریا در دوران بارداری چگونه درمان می شود؟

اگر یک زن باردار به مالاریا مبتلا شود، درمان سریع برای کاهش خطر سقط جنین و سایر عوارض ضروری است. نوع درمان بستگی به شدت عفونت و مرحله بارداری دارد.

رایج ترین داروی ضد مالاریا برای زنان باردار کلروکین است که استفاده از آن در دوران بارداری بی خطر است. با این حال، اگر عفونت شدید باشد یا زن در سه ماهه اول بارداری باشد، ممکن است داروهای دیگری توصیه شود.

علاوه بر دارو، زنان باردار مبتلا به مالاریا ممکن است به مراقبت های حمایتی مانند مایعات داخل وریدی برای جلوگیری از کم آبی بدن و حفظ فشار خون نیاز داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی